Over Ons

By on februari 27, 2014 with geen reactie

unnamed

 

unnamed (1)

In 1907 heeft Emile Spengler als industriële pionier de uitvinding van twee geleerden, de cardiologen Henri Vaquez en Charles Laubry, in productie genomen.

Het merk Spengler was geboren. Geleidelijk aan werden meer kwaliteitsproducten in ontwikkeling genomen, gefabriceerd en op de markt gebracht.
Men richtte zich hierbij niet alleen op professionele gebruikersgroepen, zoals artsen en verpleegkundigen. Men onderkende ook het toenemende belang van adequate zelfhulp. Hierdoor kon gebruiksvriendelijke, betrouwbare en handzame apparatuur aan particulieren worden aangeboden.

Momenteel bestaat het vertrouwde merk Spengler 100 jaar, en kan zich in Frankrijk marktleider noemen op het gebied van apparatuur voor bloeddrukmeting. Het assortiment aan producten is inmiddels zeer gevarieerd, dat uitblinkt door technische kwaliteit, betrouwbaarheid en handzaamheid en door een aantrekkelijk design.
De door Spengler vervaardigde apparatuur en accessoires voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

In 2007 heeft Spengler na 100 jaar de stap genomen zichzelf op de Europese markt te presenteren en zijn rijke ervaring en succes te introduceren in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland.

Category: Spengler Nieuws

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.